• Di, wo, vrij9:00 - 18:00
  • Donderdag9:00 - 21:00
  • Zaterdag9:00 - 17:00
Vragen? bel 058 - 212 90 88

De wereld rond fietsen!! Het lid met de meeste rijtijd over het hele jaar 2019, belonen wij met een tegoedbon van €250,- Maar daar laten wij het niet bij, ook zullen er per kwartaal leuke prijzen te verdienen zijn. Bovendien zullen leden van deze strava club bij het aanbieden van hun racefiets voor een service beurt profiteren van 10% korting.

 

Meld je nu aan: https://www.strava.com/clubs/496079

 

Winnaars eerste kwartaal!

Het eerste kwartaal is om en na veel rekenwerk zijn de winnaars bekend. Drie verschillende prijzen met drie verschillende winnaars. Kijk snel op Strava of jij een van de winnaars bent.

Na het eerste kwartaal is er weer een nieuw kwartaal aangebroken met nieuwe prijzen. In de maandan April, Mei en Juni zijn er twee prijzen te verdelen: 

– Jan Terpstra Cycling World segment: Wie de snelste tijd rijdt bij het Jan Terpstra Cycling World segment wint een tegoedbon van €50,- (oude uitslagen tellen niet mee alleen in de maanden April, Mei en Juni 2019) 

– Elfstedentocht: Onder de rijders van de Elfstedentocht 10 juni 2019 wordt een tegoedbon verloot van €50,- 

Succes en vele fietskilometers! 

Jan Terpstra Cycling World

Prijswinnaars tweede kwartaal

Het tweede kwartaal is alweer om en we hebben niet twee maar drie winnaars: 

Voor het Jan Terpstra Cycling World segment hebben we twee winnaars die exact dezelfde tijd hebben gereden. Het was spannend wie ging winnen want er hebben verschillende namen bovenaan gestaan. Er liggen twee tegoedbonnen van €50,- klaar in de winkel. 

Er waren veel fietsers die de Elfstedentocht dit jaar meefietsten. Onder alle deelnemers en deelneemsters is er een winnaar van de tegoedbon van €50,-. 

Iedereen gefeliciteerd met de prijzen en wij laten snel weten wat voor het nieuwe kwartaal de prijzen zijn. 

Contact Webshop